Mai multe curse aeriene care urmau să decoleze sau să aterizeze pe aeroportul din Iaşi au întârzieri de câteva ore, din cauza ceţii dense.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit conducerii Aeroportului Iaşi, cursele aeriene de la Iaşi către Roma, Londra şi Bergamo nu au putut decola în cursul dimineţii, programul de zbor fiind afectat din cauza ceţii.

De asemenea, a fost afectat din acelaşi motiv şi zborul dinspre Londra programat să ajungă la Iaşi în cursul nopţii trecute.

Totodată, avionul Otopeni-Iaşi, care ar fi trebuit să ajungă pe aeroportul din Iaşi la 9.20 nu a plecat încă din Capitală.

Potrivit oficialilor de la Aeroportul din Iaşi, toate aceste zboruri au întârzieri de câteva ore.

"Recomandăm pasagerilor care au programate astăzi zboruri să ţină permanent legătura cu companiile aeriene. De asemenea, reamintim că în lipsa unor condiţii de operare normale, siguranţa şi integritatea pasagerilor şi a echipajelor de zbor sunt prioritare", arată reprezentanţii Aeroportului din Iaşi.

Meteorologii au anunţat cod galben de ceaţă în judeţul Iaşi până la ora 12.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.