Compania aeriană ungară low-cost Wizz Air a anunţat luni că zborul de pe ruta Bucureşti-Roma, care trebuia să decoleze la ora 6, a întârziat cinci ore din cauza unei inspecţii tehnice neprevăzute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache, a declarat luni, pentru News.ro, că zborul Wizz Air a amânat decolarea de pe aeroportul Henri Coandă cu cel puţin patru ore şi jumătate, avionul aşteptând pe pistă cu pasagerii în interior.

Compania a precizat, pentru News.ro, că amânarea a fost cauzată de o inspecţie tehnică neprevăzută.

"Zborul Wizz Air W6 3141 de la Bucureşti la Roma Ciampino, pe 9 ianuarie, a înregistrat o întârziere din cauza unei inspecţii tehnice neprevăzute. Pentru a reduce întârzierea pentru pasageri, Wizz Air a alocat o altă aeronavă care să opereze zborul. Aeronava a decolat la ora 11:00, cu 5 ore întârziere", a arătat compania aeriană. 

Îmbarcarea pasagerilor a început la ora 5.32 dimineaţă şi a fost finalizată la ora 6.05.

Potrivit unor surse avizate, pasagerii au devenit nervoşi după ce au aşteptat câteva ore decolarea avionului, în interiorul aparatului. Un zbor pe ruta Bucureşti-Roma durează, de regulă, puţin peste două ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.