Wizrom Software, unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi integratori de software de business din România, a înregistrat afaceri de peste 6,3 milioane de euro în 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Wizrom Software, dezvoltator şi integrator de software de business din România, a înregistrat afaceri de peste 6,3 milioane de euro în 2021. Cifra este în creştere cu aproximativ 500.000 de euro, respectiv 8%, comparativ cu anul anterior”, anunţă compania.

Până în acest moment, numărul clienţilor Wizrom Software a crescut de la 4.100 la 4.250, în special dinspre zona de antreprenoriat şi freelancing, în primul rând datorită creşterii solicitărilor pentru soluţia MyWiz – o platformă online pentru contabilitatea şi managementul companiilor mici dezvoltată de companie la începutul anului 2021.

„În pandemie, multe companii au amânat proiecte de anvergură, însă s-au folosit de această perioadă de răgaz pentru a investi şi accelera digitalizarea şi automatizarea proceselor de lucru. Astfel, a crescut cererea pentru soluţiile oferite de Wizrom dedicate optimizării business-ului şi am reuşit să atragem un număr semnificativ de clienţi noi. În prezent, constatăm deja semne de creştere şi suntem optimişti inclusiv pentru rezultatele financiare din acest an. Acelaşi optimism îl percepem şi din partea clienţilor noştri”, precizează Adrian Bodomoiu, director general în cadrul Wizrom Software.

Totodată, multe companii, de la IMM-uri şi până la multinaţionale, au investit în managementul resurselor umane, iar cererea pentru software-urile HR a crescut cu aproape 50% în cazul soluţiilor Wizrom. În acelaşi timp, au crescut solicitările pentru soluţia ERP dedicată gestionării şi planificării activităţilor companiilor de producţie, pe fondul unei perioade în care întreaga industrie de manufacturing a realizat necesitatea digitalizării şi reinventării proceselor de business, ca urmare a schimbărilor impuse şi de pandemie.

Mai mult, în ultima perioadă, Wizrom a înregistrat o creştere semnificativă în ce priveşte derularea de proiecte în cloud. Ponderea acestora raportat la numărul total al proiectelor este acum de circa 60%, comparativ cu media de 20 - 30% în anii anteriori. Wizrom a investit într-un cloud privat, cu arhitectura şi tehnologii de securitate moderne.

Trendul ascendent al digitalizării companiilor din România, început în 2020, se va menţine şi în 2022, subliniază specialiştii Wizrom. Sunt raportate investiţii din ce în ce mai semnificative, atât în zona de automatizare a proceselor repetitive, cât şi în furnizarea unei experienţe multi-level pentru clienţi, mai ales în ceea ce priveşte protecţia datelor şi a vieţii private sau în adoptarea de noi tehnologii pentru toate sectoarele.

Prezentă pe plan local de peste două decenii, Wizrom Software este unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi integratori de soluţii IT pentru afaceri din România. Compania, care are birouri în Bucureşti şi în Cluj şi numără aproximativ 120 de angajaţi, dezvoltă şi furnizează softuri de HR, salarizare, contabilitate şi gestiune, automatizări în vânzări, producţie şi Business Intelligence (BI).

În prezent, Wizrom numără peste 4.250 de clienţi activi atat în organizaţii foarte mari cat şi în companii de tip Small and Medium Business (SMB), din aproape toate sectoarele de activitate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.