WhatsApp oferă utilizatorilor una dintre cele mai aşteptate funcţii ale sale, abilitatea de a edita mesaje, funcţia urmând să fie disponibilă la nivel global în următoarele săptămâni, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru momentele în care greşeşti sau pur şi simplu te răzgândeşti, poţi acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, a anunţat luni aplicaţia de mesagerie deţinută de Meta Platforms, într-o postare pe blog.

Odată cu lansarea globală a funcţiei, în următoarele săptămâni, expeditorii îşi vor putea modifica mesajele în decurs de 15 minute de la apăsarea trimiterii.

Funcţia va putea fi accesată apăsând lung mesajul şi alegând ”editare” din meniul derulant.

Mesajul modificat va purta eticheta ”editat”, fără a afişa istoricul editărilor.

Aplicaţiile concurente, cum ar fi Telegram şi Signal, permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce platforma de microblogging Twitter a lansat anul trecut capacitatea de a edita tweeturi, pentru a selecta utilizatori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.