Walmart a convenit să încheie un acord cu Paramount Global pentru a oferi serviciul de streaming Paramount+ abonaţilor programului de abonament al retailerului, a scris Wall Street Journal (WSJ), citând persoane familiare cu discuţiile, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Walmart şi Paramount nu au răspuns imediat solicitărilor Reuters de comentarii.

Abonamentul Walmart+ costă 12,95 dolari pe lună şi include transport gratuit la comenzi şi reduceri la combustibil, precum şi un abonament gratuit de şase luni la serviciul de muzică premium Spotify

Directori ai Paramount, Walt Disney şi Comcast, care operează mai multe servicii de streaming importante, au discutat în ultimele săptămâni cu Walmart despre includerea divertismentului prin streaming în serviciul de membru al gigantului retail, potrivit unui articol al New York Times de săptămâna trecută.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.