VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerţ, cu operaţiuni în 28 de ţări, a atras o rundă de investiţii de 140 de milioane de dolari de la fondul SoftBank, din America Latină, în colaborare cu Gávea Investimentos şi Constellation Asset Management.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ajutorul acestei investiţii, VTEX vrea să-şi continue dezvoltarea şi expansiunea la nivel global şi să îşi îmbunătăţească soluţiile de tip cloud commerce.

”În ultimii 4 ani, ne-am axat pe construirea unei platforme care să permită dezvoltarea comerţului la nivel global prin unificarea operaţiunilor clienţilor noştri online şi offline. În tot acest timp, am deschis birouri în SUA şi în UE şi ne-am consolidat prezenţa în America Latină. Aceasta investiţie făcută de SoftBank şi partenerii săi validează dedicarea noastră de a oferi o platformă de comerţ unificată, scalabilă, securizată şi globală”, a spus Mariano Gomide, cofondator şi co-CEO la VTEX.

Având o creştere organică de 43% pe an, în ultimii 5 ani, VTEX a devenit unul dintre cei mai mari jucători la nivel mondial pe piaţa comerţului digital. Cu sediul central în Londra, compania a fost recunoscută de IDC şi Gartner ca un jucător de urmărit.

La începutul anului 2019, VTEX a achiziţionat UniteU, o platformă de ecommerce cu sediul în SUA. VTEX oferă soluţii de comerţ la nivel global pentru 2.500 de branduri, printre care Levi’s, Sony, Walmart, L’Oréal şi Motorola.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.