Virgil Popescu a anunţat că i-a transmis, miercuri, ministrului Energiei din Israel că România este interesată de diversificarea surselor şi a rutelor de aprovizionare a gazelor naturale, de investiţii pe care să le facă companiile din Israel în ţara noastră. Karine Elharrar i-a comunicat că Israelul este hotărât să sprijine Europa în efortul de a-şi reduce dependenţa de gazul rusesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi am avut o întâlnire bilaterală cu ministrul Energiei din Israel Karine Elharrar. Am discutat despre întărirea relaţiilor bilaterale şi extinderea parteneriatului în domeniul energiei”, a scris Virgil Popescu, miercuri pe Facebook.

Ministrul Energiei a adăugat că i-a transmis omologului israelian că România e interesată să îşi diversifice sursele şi rutele de aprovizionare a gazelor naturale.

„Totodată, i-am transmis că ţara noastră este interesată de diversificarea surselor şi a rutelor de aprovizionare a gazelor naturale, dar şi de investiţii pe care să le facă companiile din Israel în România. Karine Elharrar a transmis că Israelul este hotărât să sprijine Europa în efortul de a-şi reduce dependenţa de gazul rusesc”, a completat Popescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.