Ministrul Energiei, Virgil Popescu, care l-a însoţit pe premierul Nicolae Ciucă în vizită la mai multe companii din judeţul Dolj, afirmă, joi seară, că este o perioadă mai grea şi pentru producătorii industriali. ”Sunt optimist că vom reuşi, prin colaborare, să găsim cele mai bune soluţii”, a transmis ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Împreună cu prim - ministrul Nicolae Ciucă şi ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode am fost în vizită de lucru din judeţul Dolj. Am văzut fabrica de utilaj greu Popeci, cea de locomotive Softronic şi producătorul de tâmplărie termoizolantă QFort. Sunt trei companii cu capital românesc, care exportă majoritatea produselor, datorită calităţii, iar asta mă face sa fiu mândru că sunt oltean”, a scris, joi seară, pe Facebook, Virgil Popescu.  

Acesta a apreciat că ”este o perioadă mai grea şi pentru producătorii industriali”.  

”Sunt optimist că vom reuşi, prin colaborare, să găsim cele mai bune soluţii”, a mai transmis ministrul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.