Compania Ra-Ra Hotels, parte din Ra Ra Group Braşov, care construieşte în Braşov hotelul Radisson Blu Aurum, primeşte o finanţare de 9 milioane de euro de la Eximbank, investiţia totală urmând să ajungă la 14 milioane de euro, iar diferenţa sumei este asigurată de firma investitoare, anunţă banca de stat. Hotelul va fi finalizat în luna noiembrie şi inaugurat cel târziu în ianuarie 2022, spun reprezentanţii companiei de consultanţă Colliers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest moment, proiectul se află în faza finală de implementare, termenele propuse fiind respectate: consolidarea structurii a fost finalizată şi au început lucrările de partiţii interioare şi instalaţii. Hotelul va avea cinci etaje, 111 camere şi va cuprinde un restaurant, un bar la parter, centru de afaceri şi conferinţe, skybar, sală fitness, masaj, piscină şi terase.

"Compania Ra-Ra Hotels, parte din Ra Ra Group Braşov, a încheiat un acord financiar cu EximBank pentru dezvoltarea proiectului Radisson Blu Aurum. Acordul vizează o finanţare de 9 milioane de euro, sumă care va fi utilizată pentru finalizarea primului hotel cu franciză internaţională din centrul Braşovului", a informat banca.

 Investiţia totală ajunge la 14 milioane de euro, diferenţa sumei fiind asigurată de firma investitoare.

”Acest parteneriat este unul puternic, de încredere reciprocă, care ne va ajuta să ne ducem la îndeplinire obiectivele propuse. Fluxul de lucru cu banca este unul rapid şi eficient, iar operaţiunile de decontare sunt asistate de compania Colliers, un alt partener cu care conlucrăm bine. Pentru noi, antreprenorii braşoveni, care dezvoltăm afaceri din 1993 în România, colaborarea cu o bancă românească ne bucura şi ne oferă încrederea că împreună putem ajuta la dezvoltarea locală, lucru pe care ni l-am propus de la bun început. Braşovul merită un proiect turistic cu adevărat nou şi modern, cu servicii la standarde internaţionale, care să aducă o abordare diferită şi un plus de calitate turismului local”, a declarat Ramona Neamţu, owner Ra-Ra Hotels.

În luna martie a acestui an, Colliers a început colaborarea cu Ra-Ra Hot, echipa de antreprenori locali care dezvoltă hotelul Radisson Blu din Braşov.

"Oferim servicii de monitorizare a construcţiei celor peste 6.000 mp ai proiectului, care va fi finalizat în luna noiembrie, iar apoi inaugurat cel târziu în ianuarie 2022. Primul raport de monitorizare – Raportul Zero – a fost deja predat, colaborarea continuând până la data inaugurării. Acesta este al doilea proiect din segmentul de hoteluri pentru care Colliers oferă servicii de project monitoring”, a spus Silvia Rusei, Colliers expert.

Radisson Blu este parte a Radisson Hotel Group, care include Quorvus Collection, Radisson®️, Radisson RED, Park Plaza®️, Park Inn®️ by Radisson şi Country Inns & Suites By CarlsonSM.

RaRa Hotels face parte din RaRa Group, fondat la Braşov, ca o afacere de familie. Grupul cuprinde afaceri 100% româneşti, care activează în domenii precum turism, imobiliare, energie, producţie de materiale de construcţii, logistică şi agribusiness.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.