Alin Popa, Business Development Director, Residential Division, Crosspoint Real Estate, a explicat joi, la Videoconferinţa News.ro – Oraşul meu – Acasă şi la Birou, că locuitorii dintr-un sector vor avea în apropiere tot ce au nevoie pentru un trai decent şi nu se vor mai înregistra cazuri care să lucreze în altă zonă a Bucureştiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Alin Popa, Business Development Director, Residential Division, Crosspoint Real Estate, a afirmat că o tranziţie de la viaţa de birou la cea de acasă este nefezabilă, precizând că pentru cineva care lucrează de la domiciliu o locuinţă cu două camere se transformă într-un confort cu o singură cameră. 
“În ultimii trei-patru ani s-a muncit foarte mult în consolidarea unui trend de proiecte mixed-used. Suntem într-o fază de schimbare a acestui trend. Vreau să contrazic acest lucru. Dacă ne uităm la creditele accesate pentru apartamente noi, mai mult de 65 la sută sunt credite accesate în programul Prima casă, locuinţe sociale. Noi avem şi cei mai puţini metri pătraţi alocaţi pe cap de locuitor ca standard de locuit. O tranziţie de la viaţa de birou la cea de acasă e nefezabilă. Vorbim de spaţii de locuire mici, odată cu îmbinarea muncii de acasă în viaţa personală, o unitate cu două camere se transformă într-un confort cu o singură cameră”, a explicat Alin Popa.
El a mai precizat că locuitorii unui sector din Bucureşti vor avea în apropiere tot ce au nevoie pentru un stil de viaţă normal, în contextul creşterii trendului de dezvoltare a proiectelor mixte. Alin Popa a precizat că nu se vor mai înregistra cazuri ca o persoană să lucreze în Pipera, dar să locuiască în sudul Capitalei şi că oamenii vor putea să muncească chiar în apropierea locuinţei.
Videoconferinţa News.ro „Oraşul meu - Acasă şi la birou” aflată la a treia ediţie, este un eveniment dedicat dezvoltării urbane şi metropolitane care îşi propune să aducă împreună dezvoltatori, constructori, arhitecţi, consultanţi, finanţatori, furnizori de utilităţi, specialişti în dezvoltare urbană, responsabili din administraţia locală şi centrală pentru discuta soluţii pentru o viaţă mai bună atât acasă, cât şi la birou, pentru un oraş smart, al timpurilor moderne.
Parteneri ai evenimentului sunt NhoodElcoIulius şi Atria Urban Resort. Parteneri media sunt Profit News TVKlarmedia şi Ordinul Arhitecţilor din România.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.