Tudor Popp, Founding Partner, Hotspot Workhub, a afirmat joi, la Videoconferinţa News.ro – Oraşul meu – Acasă şi la Birou, că provocarea multor companii este de a aduce oamenii înapoi la birouri deoarece acestea consideră că eficienţa şi productivitatea sunt mai crescute într-un mediu de lucru mai organizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Întrebarea este acasă sau la birou? De multe ori nici noi nu mai ştim. (…) Suntem într-o tranziţie permanentă între acasă sau la birou. Provocarea multor companii este a de a aduce oamenii înapoi la birouri pentru că eficienţa şi productivitatea sunt mai mari într-un mediu de lucru mai organizat”, a declarat Tudor Popp joi, în cadrul Viceoconferinţei News.ro – Oraşul meu – Acasă şi la Birou.
El a precizat că oamenii preferă să lucreze de acasă, deoarece pot munci pe alte intervale orare decât cele standard şi pot face şi alte lucruri în casă. 
Tudor Popp consideră că foarte multă lume este nemulţumită de calitatea birourilor, explicând că acestea au mai multe probleme. În primul rând este vorba despre distanţa faţă de acasă, mulţi oameni lucrând în alte zone decât cele în care locuiesc. O altă problemă, explicată de Tudor Popp, se referă la faptul că birourile sunt înghesuite şi nu oferă o calitate bună a spaţiului de lucru. De asemenea, calitatea birourilor este suboptimă, referindu-se la ergonomie, calitatea ventilaţiei sau a materialelor care sunt folosite. 
Tudor Popp a precizat că o provocare a companiilor o reprezintă regândirea biroului, transformarea acestuia într-un spaţiu de creaţie şi de interacţiune.
Videoconferinţa News.ro „Oraşul meu - Acasă şi la birou” aflată la a treia ediţie, este un eveniment dedicat dezvoltării urbane şi metropolitane care îşi propune să aducă împreună dezvoltatori, constructori, arhitecţi, consultanţi, finanţatori, furnizori de utilităţi, specialişti în dezvoltare urbană, responsabili din administraţia locală şi centrală pentru discuta soluţii pentru o viaţă mai bună atât acasă, cât şi la birou, pentru un oraş smart, al timpurilor moderne.
Parteneri ai evenimentului sunt NhoodElcoIulius şi Atria Urban Resort. Parteneri media sunt Profit News TVKlarmedia şi Ordinul Arhitecţilor din România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.