Liria Themo, marketing manager în cadrul Atria Urban Resort, proiect dezvoltat pe nouă hectare de teren în sectorul 1 al capitalei, subliniază importanţa existenţei unui Masterplan al proiectelor imobiliare, arătând că proiectele dezvoltate pe terenuri mari au posibilitatea de avea un masterplan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Atunci când există proiecte care se dezvoltă pe terenuri mari, există şi posibilitatea de a face un masterplan care să se integreze în viziunea urbanistică a unui oraş. (...) Noi când ne-am apucat de proiect, întâi am avut focus-grupuri şi după focus grupuri (...) ne-am apucat de masterplan, am invitat o companie din Anglia care are tradiţie în urbanism”, a declarat Liria Themo joi, în cadrul Videoconferinţei News.ro „Oraşul meu – Acasă şi la Birou”.
Conform acesteia, proiectul rezidenţial Atria Urban Resort nu este un proiect de lux, ci unul care se încadrează într-un „buget accesibil” care însă oferă facilităţile pe care un proiect imobiliar trebuie să le ofere. 
Conform lui Themo, mobilitatea este un punct cheie în dezvoltarea de astfel de proiecte. Pe lângă aceasta sunt foarte multe elemente care trebuie puse în practică şi care ar „ajuta ca oraşul să se dezvolte mai armonios”.
„Cu cât mai multe proiecte mari şi dezvoltatori de încredere, cu atât mai bine”, conchide managerul de marketing al Atria Urban Resort.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.