Compania Twitter a anunţat joi că veniturile ei au crescut cu 3% în primul trimestru al anului, iar numărul utilizatorilor activi zilnic pe platformă a ajuns la 166 de milioane, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul trimestru al anului 2020, Twitter a adăugat 14 milioane de utilizatori activi zilnic, aceasta fiind cea mai mare creştere trimestrială înregistrată de companie până în prezent.

În al patrulea trimestru din 2019, Twitter a înregistrat 152 de milioane de utilizatori activi zilnic, iar în urmă cu un an înregistra 134 de milioane.

Veniturile generate de publicitate au fost, în primul trimestru al 2020, de 682 milioane de dolari, cu 3 milioane de dolari mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Veniturile totale au crescut cu 3%, la 808 milioane de dolari.

Pentru perioada 11 - 31 martie, începutul pandemiei, compania a raportat o scădere de 27% în veniturile din publicitate.

Twitter a precizat în raportul lansat joi că veniturile din publicitate trebuie să fie observate în funcţie de o axă a timpului - înainte şi după izbucnirea pandemiei.

Compania cu sediul în San Francisco, condusă de Jack Dorsey, a raportat câştiguri de 11 cenţi pe acţiune, peste previziunile Wall Street de 10 cenţi pe acţiune.

În primul trimestru al anului, Twitter a anunţat că a ajuns la un acord cu investitorul Elliott Management, care presupune că investitorul tehnologic Silver Lake a cumpărat o parte de 1 miliard de dolari din gigantul social media şi că Jack Dorsey, confondator şi CEO, rămâne la conducere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.