Romaero Bucureşti, companie de stat specializată în producţie, servicii şi cercetare-dezvoltare în domeniul aeronauticii pentru aeronave civile şi militare de pasageri sau cargo, a anunţat că Vasile Boicu a fost numit director general provizoriu al companiei, pentru 30 de zile, după ce mandatul lui Remus Vulpescu la conducerea societăţii a încetat pe 10 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La data de 10 aprilie 2020 încetează calitatea de director general a lui Remus Vulpescu, în baza înştiinţării RV 61353/11 martie 2020. Prin decizia nr. 15/9 aprilie 2020, Consiliul de Administraţie a decis acordarea lui Vasile Boicu a unui mandat de director general provizoriu cu durata de 30 (treizeci) de zile, începând cu data de 11 aprilie 2020, care va putea înceta oricând înainte de împlinirea termenului în cazul numirii unui director general în condiţiile OU nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare", se arată într-un anunţ transmis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Vasile Boicu a mai ocupat postul de director general adjunct al companiei.

Remus Vulpescu a fost director general şi membru în Consiliul de Administraţie al Romaero din 2016.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, Energie şi Mediului de afaceri, are o valoare de piaţă de 127,8 milioane lei.

Compania are circa 940 de salariaţi.

Romaero estimează pierderi de 25,11 milioane lei pentru 2019, la venituri totale de 490,43 milioane lei, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat aprobat de acţionari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.