Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunlat că a fost desemnat câştigătorul pentru elaborarea studiilor de fezabilitate necesare construcţiei secţiunii Baia Mare-Bistriţa a Autostrăzii Nordului (Baia Mare-Suceava)

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Marţi, 25.10.2022, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborarea Studiilor de fezabilitate pentru ultimul segment din Autostrada Nordului (Baia Mare – Suceava), respectiv pentru Baia Mare – Dej (Lotul 1) şi Dej – Bistriţa (Lotul 2)”, a transmis, marţi, CNAIR, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a precizat că ofertantul desemnat câştigător în cadrul ambelor loturi ale procedurii de achiziţie publică este Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L. 

Valoarea ofertată pentru proiectarea fiecare lot este următoarea: 

-          Pentru Lotul 1 - Baia Mare – Dej, cu preţul de 12.746.666,57 Lei fara TVA. 

-          Pentru Lotul 2 - Dej - Bistriţa, cu preţul de 8.376.369,89 Lei fara TVA. 

Durata ambelor contracte de proiectare este de 18 luni de la data de începere a Contractului (din care 14 de luni – Studiul de Fezabilitate). 

”Semnarea contractelor de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a mai transmis compania.  

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”A fost desemnat câştigătorul pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construcţiei secţiunii Baia Mare-Bistriţa a Autostrăzii Nordului (Baia Mare-Suceava)! Asocierea de firme româneşti desemnată câştigătoare trebuie să finalizeze Studiile de fezabilitate în 14 luni de la data semnării. Contractul pentru Lotul 1 (Baia Mare – Dej) are o valoare de 12,74 milioane de lei (fără TVA). Contractul pentru Lotul 2 (Dej – Bistriţa) are o valoare de 8,37 milioane de lei (fără TVA)”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook. 
 
Ministrul Transporturilor a adăugat că vor putea fi semnate contractele, în termen de 10 zile, dacă nu există contestaţii.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.