Trei trenuri staţionează, vineri seară, în zona Periş, judeţul Ilfov, două dintre ele din cauza unor probleme tehice care au dus la la lipsa de tensiune în firul de contact. Pasagerii stau în grig, iar în zonă ninge. A treia garnitură a lovit un pieton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Trenul R 3027 Bucureşti-Braşov îşi va relua circulaţia în cel mai scurt timp în condiţii de siguranţă cu o altă locomotivă sosită de la Chitila. Alimentarea cu energie electrică a firului de contact a fost reluată, iar R 3028 Braşov – Bucureşti Nord aşteaptă plecarea lui IR 1574 Galaţi – Bucureşti Nord care staţionează la ieşire din Periş”, au transmis oficialii CFR. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Trenul R 3027 Bucureşti-Braşov staţionează că urmare a unor probleme apărute la conexiunea dintre pantograful locomotivei şi linia de contact. Totodată, din cauza lipsei de tensiune în firul de contact staţionează în Periş şi trenul R 3028 Braşov – Bucureşti Nord”, au transmis, vineri seară, oficialii CFR.

Potrivit martorilor, călătorii au coborât din tren, srau în frig, iar în zonă ninge.

CFR anunţă de asemenea, că la ieşire din staţia Periş IR 1574 a lovit o persoană.

”Trenul aşteaptă organele de poliţie şi a fost avizat serviciul 112”, a mai precizat compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.