Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a fost finalizată reevaluarea ofertelor şi desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi construirea secţiunii Cheţani-Câmpia Turzii din Autostrada Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE:  ”Luni, 08.08.2022, după finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru "Proiectarea şi execuţia Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, Secţiunea 2A: Ogra – Câmpia Turzii, Lot 3: Cheţani – Câmpia Turzii – Relicitare", a transmis, luni seară, CNAIR.  

Compania a precizat că ofertantul desemnat câştigător este Asocierea STRABAG SRL – GEIGER TRANSILVANIA SRL, cu preţul de 420.347.903,86 lei fără TVA. 

Durata contractului este de 3 luni pentru perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor. 

”Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea contestaţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a mai transmis compania.  

  

ŞTIRE INIŢIALĂ: „A fost finalizată reevaluarea ofertelor şi desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi construcţia secţiunii Cheţani-Câmpia Turzii din Autostrada Braşov- Târgu Mureş - Cluj- Oradea. Asocierea de constructori austrieci şi germani, care a câştigat licitaţia cu suma de 420,34 milioane de lei (făra TVA), are la dispoziţie 3 luni pentru proiectare şi 18 luni pentru execuţia lucrărilor, după semnarea contractului”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook.
 
El a adăugat că pentru acest tronson de autostradă, care are o lungime de 15,70 km, finanţarea este din fonduri europene nerambursabile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.