CNAIR a desemnat, marţi, câştigătorul contractului pentru construcţia lotului 2 al Autostrăzii Ploieşti – Buzău, respectiv Asocierea SC CONI SRL (lider de asociere) – TRACE GROUP HOLD PLC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR a comunicat, marţi, rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect "Execuţie lucrări Autostrada Ploieşti – Buzău, Lot 2, Mizil – Pietroasele, km 21+000 – km 49+350". Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SC CONI SRL (lider de asociere) – TRACE GROUP HOLD PLC, cu preţul de 1.249.992.665 lei fără TVA. 

 Durata de executie a contractului este de 20 de luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor ofertata conform factorului de evaluare este de 10 ani. 

Lungime  acestui tronson este de 28,35 km, şi include construcţia a 20 poduri. 

”Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea contestaţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a transmis CNAIR.  

Ministrul Transproturilor, Sorin Grindeanu, a precizat că lucrarea va fi finanţată prin PNRR.
 
”Asocierea româno-bulgară are la dispoziţie 20 de luni, după semnarea contractului, pentru a construi cei 28,35 de km ai Lotului 2, cuprins între localităţile Mizil şi Pietroasele”, a transmis ministrul, într-o postare pe FAcebook.
 
Grindeanu a precizat că, săptămâna trecută (7 martie 2022) au fost desemnaţi constructorii lotului 3 al autostrăzii Ploieşti – Buzău (Pietroasele – Municipiul Buzău) cu o lungime de 13,9 km, iar în scurt timp urmează să fie anunţat câştigătorul lotului 1 (Dumbrava- Mizil) în lungime de 21 km.
 
Autostrada Ploieşti-Buzău, cu o lungime de 63,25 de km, este primul tronson al A7.

  

  

  

CN 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.