O avarie a Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa a lăsat fără apă mai multe zone, printre care staţiunea Mamaia şi Tabăra de copii de la Năvodari. Iniţial, compania a precizat că furnizarea apei potabile ar putea fi reluată luni, în jurul orei 21, dar s-a constatat că defecţiunea nu era atât de gravă cât s-a crezut iniţial. Complexul Constanţa Nord a fost realimentat cu apă, iar în zonele înalte din Mamaia Sat şi Mamaia Nord este presiune scăzută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: RAJA a precizat că defecţiunea nu este atât de gravă pe cât se credea iniţial şi a anunţat că a fost reluată alimentarea cu apă a consumatorilor din Complexul Constanţa Nord.
 
De asemenea, în această situaţie locuitorii din Mamaia Sat şi Mamaia Nord vor avea apă furnizată cu presiuni reduse. 
 
“În urma săpăturilor efectuate pentru a se interveni asupra conductei magistrale de alimentare cu apă, de la intersecţia străzii Diamantului cu Aleea Universităţii din municipiul Constanţa, s-a constatat că defecţiunea se afla la nivelul surselor cişmele. Prin urmare, imediat zona a fost izolată şi s-au făcut manevrele de vane pentru reluarea alimentării cu apă a consumatorilor din Complexul Constanţa Nord. Deoarece apa este furnizată dintr-o sursă alternativă către zonele turistice, cu un debit mai mic, şi ţinând cont de sezonul estival în care consumul de apă este mare, această situatie generează reducerea presiunii apei potabile în zonele înalte din Mamaia Sat şi Mamaia Nord”, a explicat RAJA Constanţa.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: RAJA a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că a fost înregistrată o avarie pe magistrala de alimentare cu apă, din zona intersecţiei strada Diamantului cu Aleea Universităţii din municipiul Constanţa. 
 
“În vederea executării lucrărilor de remediere a acesteia, echipele RAJA au sistat furnizarea apei potabile, în cursul acestei zile în intervalul orar 14:00 – 21:00. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din cartierul Tomis Nord, precum şi abonaţii din Staţiunea Mamaia şi zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10 şi Tabăra de copii Năvodari”, a transmis RAJA.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.