Retailerul WatchShop.ro a anunţat, joi, că a adus în România un nou brand de ceasuri fashion, William S, în contextul creşterii cererii pentru acest segment, şi mizează pe avansul vânzările de ceasuri de nivel mediu în perioada Sărbătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noile ceasuri sunt disponibile în 30 de modele, au un design minimalist, sunt destinate tinerilor de până în 30 de ani şi sunt disponibile la un preţ standard de 499 de lei. Introducerea noului brand în portofoliu face parte din strategia companiei de a diversifica oferta de produse şi răspunde cerinţelor consumatorilor care manifestă interes foarte mare pentru ceasurile fashion, potrivit retailerului.

”De asemenea, este parte a strategiei de vânzări, în contextul în care vânzările de ceasuri mass-market şi mid-level vor creşte în perioada imediat următoare, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă”, se arată în comunicat.

Retailerul a adus acest brand fashion, în contextul în care oferta nu era suficient de bogată pentru a satisface cererea, consideră directorul general al WatchShop.ro, Dragoş Diaconu.

”Am adus în România ceasurile William S din dorinţa de a le oferi clienţilor noştri mai multe modele de ceasuri fashion şi casual, segmente unde, până acum, nu aveam o ofertă suficient de bogată pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor de diversitate şi versatilitate ale acestora”, spune Dragoş Diaconu.

Ceasurile sunt disponibile în trei culori de cadran, şapte culori de curea/brăţară şi trei tipuri de culori/brăţară: piele, material textil şi brăţară din oţel inoxidabil. La interior, ceasurile dispun de un mecanism japonez Miyota. Carcasa este din oţel inoxidabil sau oţel inoxidabil placat PVD, iar geamul care acoperă cadranul este din cristal mineral.

Ceasurile William S sunt testate la presiuni de până la 3 ATM, iar capacul din spatele ceasului este prins în şuruburi, nefiind înfiletat, potrivit companiei. Clienţii retailerului pot avea acces la servicii suplimentare precum revizii gratuite, gravură laser şi ambalarea produselor pentru cadou.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.