O aeronavă a companiei de stat Tarom care efectua o cursă Bucureşti-Amsterdam a aterizat de urgenţă la Timişoara, după ce unui pasager i s-a făcut rău, au declarat luni, pentru News.ro, surse aproapiate situaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul a decolat la ora 16.44 de pe Aeroportul ”Henri Coandă”.

"Un pasager a avut probleme medicale şi comandantul aeronavei a decis să aterizeze de urgenţă pe cel mai apropiat aeroport, cel din Timişoara", a afirmat o sursă avizată, pentru News.ro.

Conducerea aeroportului din Timişoara a declarat că un tânăr de 21 de ani cu epilepsie a leşinat în avion.

"La ora 17.55 un avion al companiei Tarom care plecase de la Bucureşti spre Amsterdam a aterizat de urganţă la Timişoara, anunţând o urgenţă la aterizare. Este vorba de un pacient care a leşinat în avion, un bărbat de 21 de ani cu epilepsie. O ambulanţă a venit la aeroport pentru a prelua pacientul”, a afirmat, pentru News.ro, Dan Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara.

El a precizat că în scurt timp aeronava va pleca spre Amsterdam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.