UDMR a anunţat, vineri, că-l propune pe Bálint Csaba, de profesie economist, pentru a face parte din Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României. Audierea acestuia va avea loc marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UDMR a anunţat, vineri, că-l propune pe Bálint Csaba pentru a face parte din Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României.

”Analistul macroeconomic al OTP Bank România, membru al Asociaţiei Economiştilor Maghiari din România, s-a născut în 1986 în judeţul Bihor. Deşi foarte tânăr, el deţine o recunoaştere profesională semnificativă: Bálint Csaba a fost distins în acest an cu premiul pentru cele mai exacte estimări macroeconomice din România, (Forecast Accuracy Awards) dezvoltat de Consensus Economics din Londra. Suntem bucuroşi că a acceptat cererea noastră”, a transmis UDMR.

Audierea va avea loc marţi în Comisiile de Finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor, după care, plenul reunit al celor două Camere va decide componenţa Consiliului de Administraţie al BNR.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.