Producătorul francez de jocuri video Ubisoft îşi măreşte estimarea privind deprecierea activelor la 500 de milioane de euro (538 de milioane de dolari) şi îşi reduce ţinta de venituri anuale, după ce a încheiat 2022 cu vânzări mai slabe decât se aştepta, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ubisoft a menţionat ca motiv pentru accelerarea deprecierii activelor deteriorarea economiei, marcată de cheltuieli mai mici pentru bunuri neesenţiale.

Anterior, Ubisoft se aştepta la o depreciere a valorii activelor de 400 de milioane de euro.

Grupul amână, de asemenea, lansarea jocului său ”Skull and Bones” şi plănuieşte reduceri de costuri cu 200 de milioane de euro pe doi ani, inclusiv pentru reducerea personalului, a declarat directorul financiar Frederick Duguet, într-o discuţie cu reporterii.

Duguet a refuzat să detalieze dimensiunea reducerii de personal, care se va face prin plecări naturale, a spus compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.