O serie de categorii de muncă, alături de persoanele în vârstă, vor putea folosi gratuit Uber pentru a călători, dar şi pentru a comanda mâncare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania americană va investi 10 milioane de dolari într-un program prin care anumite categorii de persoane şi angajaţi afectaţi de COVID-19 vor putea beneficia de comenzi şi călătorii gratuite.

Programul, care era disponibil până acum în Marea Britanie pentru lucrătorii din cadrul Sistemului Naţional de Sănătate, va fi extins la nivel global.

Conform celor de la Uber, sunt eligibile pentru a beneficia de program orice organizaţie, furnizor de servicii de sănătate şi instituţie guvernamentală. Acestora li se adaugă şi persoanele în vârstă.

Practic, pentru categoriile vizate, Uber va acoperi costul transportului de persoane şi alimente în limita a 10 milioane de dolari.

Pentru înscrieri, Uber pune la dispoziţia persoanelor şi organizaţiilor interesate adresa de email impact2020@uber.com.

Mutarea celor de la Uber vine în contextul în care numărul călătoriilor a scăzut în unele oraşe şi cu 70%, iar compania americană ia în considerare ca pe durata pandemiei să transporte echipamente medicale şi medicamente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.