Uber Technologies şi-ar putea extinde serviciul de livrare a mâncării pentru a oferi servicii de curierat altor afaceri de comerţ cu amănuntul, a declarat miercuri directorul general al companiei, Dara Khosrowshahi, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Putem extinde modelul serviciului de livrare a mâncării pentru fiecare retailer local, astfel încât orice veţi dori din New York să vă poată fi livrat, să sperăm în sub 30 de minute”, a declarat Khosrowshahi, întrebat fiind despre viitorul afacerilor Uber.

Khosrowshahi a vorbit la o întâlnire de la Economic Club din New York despre activitatea sa la conducerea companiei de ride-sharing şi de livrare a mâncării, poziţie pe care o ocupă din 2017.

Nu a reieşit clar dacă un astfel de model de afacere ar putea fi extins şi în alte zone metropolitane, dar Uber a cumpărat în octombrie o participaţie majoritară la compania chiliană de comenzi online de articole de băcănie Cornershop. Achiziţia a avut loc în cadrul strategiei de extindere a aplicaţiei e livrare a mâncării, care se dezvoltă rapid, pentru a include produse de băcănie şi alte produse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.