Premierul Mihai Tudose i-a spus ministrului Transporturilor, Felix Stroe, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că începând de astăzi va merge pe şantiere, dar că nu îi spune unde anume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a spus, la începutul şedinţei de Guvern, că echipa tehnică de la Ministerul Transporturilor este pe traseu ”să vizioneze punctele nevralgice de pe autostrada Ploieşti-Braşov”.

”Cu echipa tehnică de la Banca Mondială ne-am sfătuit şi acţionăm înpreună cu ministrul Marius Nica. După ce se întorc din teren se face o foaie de parcurs foarte condensată. Am credinţa că, dacă o gestionăm cum trebuie, şi n-avem încotro, vom face repede această autostradă, este o oportunitate cu Banca Mondială”, a adăugat Stroe.

”Eu vă anunţ că începând de astăzi o să merg pe nişte şantiere, nu vă spun nici dumneavoastră pe unde”, a replicat premierul Mihai Tudose.

Banca Mondială susţine implementarea proiectului autostrăzii Ploieşti-Braşov, a anunţat marţi Guvernul, precizând că premierul Mihai Tudose s-a întâlnit marţi cu o delegaţie a Băncii Mondiale, condusă de Tatiana Proskuryakova, manager de ţară, pe tema proiectelor de infrastructură rutieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.