Mai multe firme s-au arătat interesate de contractul care vizează elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru drumul expres Craiova - Targu Jiu şi au depus joi oferte în acest sens, a informat CNAIR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operatorii economici Egis Romania - Search Corporation şi-au prezentat ofertele în asociere ca şi Irimat Cons SRL - Italrom Inginerie Internationala.

În schimb Compania TPF Inginerie SRL a preferat să participe individual la această licitaţie, precizează CNAIR. 

”În conformitate cu prevederile contractuale, prestatorul desemnat de comisia de evaluare va avea obligaţia să elaboreze studiul de fezabilitate, proiectul tehnic de execuţie şi proiectul pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, dar şi să acorde asistenţă tehnică până la obţinerea autorizatiei de constructie de către autoritatea contractantă”, arată CNAIR.        

După finalizarea contractului, care are o perioadă de derulare de 24 de luni, se va intra direct în faza licitării documentaţiei pentru construcţia Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.