Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care MedLife preia grupul Medici’s.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care MedLife preia grupul Medici’s”, informează autoritatea de concurenţă.

MedLife SA este un operator privat de sănătate, cu clinici în mai multe oraşe din România. Compania este listată la Bursa de Valori Bucureşti.

Grupul Medici’s activează pe piaţa serviciilor medicale private de sănătate şi prestează servicii de asistenţă medicală generală şi specializată, precum şi servicii de imagistică. Compania operează o reţea de clinici şi laboratoare în judeţul Timiş.

”Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal”, mai arată autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.