Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care Beneva SRL preia Farmacia Revitalia SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Beneva SRL preia Farmacia Revitalia SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

”Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal”, precizează Consiliul Concurenţei.

Beneva SRL, parte din grupul deţinut de familia Pavel, este o companie de tip holding, nou înfiinţată, urmând să deţină participaţii în firme care se ocupă cu comerţul cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice în farmacii.

Activitatea grupului deţinut de familia Pavel în România se concentrează pe piaţa comerţului cu ridicata şi cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice.

Farmacia Revitalia S.R.L. activează pe piaţa comerţului cu amănuntul şi pe cea de distribuţie angro a produselor farmaceutice şi parafarmaceutice din România.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.