Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Grupul DKV Mobility şi Ovidiu-Ioan Andrieş intenţionează să preia societăţile Smart Diesel SRL şi Tax Refund SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul DKV Mobility este un furnizor de soluţii inteligente pentru servicii de mobilitate. Prin companiile sale, grupul oferă cardul de carburant DKV şi servicii suplimentare. Grupul DKV Mobility oferă servicii de alimentare cu carburant, ajută la menţinerea mobilităţii şi la asigurarea unui mod de lucru eficient.

Prin intermediul companiilor pe care le controlează, Ovidiu-Ioan Andrieş este implicat în activităţi din mai multe sectoare (ex: dezvoltarea proiectelor de clădiri, restaurante, dezvoltare de software, vânzare cu ridicata a pieselor auto şi a accesoriilor, mentenanţa şi reparaţia autovehiculelor).

Smart Diesel SRL vinde activitatea referitoare la cardurile de carburant (emiterea şi vânzarea cardurilor de carburant proprii, revânzarea cardurilor de carburant ale altor comercianţi şi furnizarea accesului la sistemele de plată a taxelor de drum). Tax Refund SRL este şi va continua să fie activă pe piaţa rambursării de TVA şi accize.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.