TransferGo, companie de transferuri online internaţionale, a anunţat, marţi, finalizarea seriei B de finanţare, în care au fost strânse 17,5 milioane de dolari prin participarea majoritară a companiilor Vostok Emerging Finance şi Hard Yaka, din Silicon Valley, precum şi a Revo Capital, U-Start Club sau Practica Capital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A doua etapă s-a desfăşurat în două tranşe, prima fiind derulată în luna mai. În paralel, pe Seedrs a rulat şi o campanie publică de finanţare, care a depăşit obiectivul stabilit initial, potrivit companiei.

În octombrie 2018, TransferGo a lansat primul serviciu complet gratuit de transferuri internaţionale, care permite transferuri oriunde în lume fără comision la tranzacţie sau conversie, potrivit companiei.

”Pe Trustpilot, o platformă publică de recenzie a businessurilor online, utilizatorii au acordat companiei un scor de 9,6, iar NPS (Net Promoter Score) indică o creştere de până la 75 din punct de vedere al afinităţii faţă de brand, pe baza unor indicatori precum transparenţa, încrederea şi experienţa utilizatorului. Datorită infrastructurii şi tehnologiei brevetate, compania permite transferuri internaţionale în doar 30 de minute”, se arată în comunicat.

Directorul general şi cofondatorul companiei, Daumantas Dvilinskas, a subliniat că firma a înregistrat creşteri de 100% de la un an la altul şi îşi propune să accelereze ritmul de creştere.

”Fondurile rezultate în urma campaniei vor fi folosite pentru a susţine expansiunea la nivel internaţional şi a creşte cota de piaţă în special în ţări precum Turcia, India, Ucraina şi Rusia, continuând să inovăm prin produsele şi serviciile oferite clienţilor noştri. Investiţiile la nivel global şi perspectiva extinderii portofoliului de servicii oferite clienţilor ne ajută să ne consolidăm poziţia în pieţe extrem de importante pentru noi din punct de vedere strategic şi operaţional, printre care şi România”, a declarat Daumantas Dvilinskas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.