Şapte curse aeriene au fost anulate, joi, pe Aeroportul Iaşi, din cauza ceţii, iar alte zboruri au întârzieri de câteva ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au fost anulate atât zborurile de la Iaşi către Roma, Londra, Otopeni, cât şi cele retur. De asemenea, a fost anulată cursa aeriană Iaşi-Bergamo. 

Zborul Iaşi-Billund, programat să decoleze la 12.40 va pleca cu patru ore întârziere, în timp ce cursa aeriană de la Iaşi către Larnaca, programată să plece la 15.15, va decola o oră mai târziu. 

Zborurile pe aeroportul din Iaşi au fost afectate, joi, din cauza ceţii dense. Iniţial, pasagerii au fost anunţaţi că vor exista întârzieri de câteva ore la unele rute, după care companiile au decis anularea acestora. 

"Recomandăm pasagerilor care au programate astăzi zboruri să ţină permanent legătura cu companiile aeriene. De asemenea, reamintim că în lipsa unor condiţii de operare normale, siguranţa şi integritatea pasagerilor şi a echipajelor de zbor sunt prioritare", au precizat reprezentanţii Aeroportului din Iaşi. 

Meteorologii au anunţat cod galben de ceaţă în judeţul Iaşi până la ora 17.00. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.