Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, joi, că circulaţia feroviară este închisă, pe linia simplă Vinga - Şag, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trenul privat de marfă, care aparţine operatorului Constantin Group, efectua un transport pe relaţia Constanţa Ferryboat - Aradu Nou şi are în compunere 36 de vagoane goale. Menţionăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 73, care circulă în relaţia Curtici - Bucureşti Nord, şi R 3115, care circulă în relaţia Timişoara - Oradea, vor staţiona temporar în gările Şag, respectiv Vinga”, a transmis, joi, CFR, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a rpecizat că finalizarea operaţiunii de retragere a garniturii defecte de marfă şi redeschiderea liniei este estimată a se realiza in 60 de minute.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.