Aplicaţia chineză TikTok a anunţat luni că a depăşit pragul de 1 miliard de utilizatori la nivel global.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oameni din toată lumea folosesc TikTok pentru a se juca, învăţa, râde sau pentru a descoperi lucruri noi, iar platforma este utilizată de o comunitate diversă de familii, afaceri mici şi creatori.

„Din Singapore, São Paolo, Stockholm sau Seattle, TikTok îi sărbătoreşte pe creatorii care inspiră, pe artiştii care lansează albume de succes, brandurile care îi ajută pe oameni să descopere produse pe care le iubesc, comunităţile care ne inspiră şi oamenii care ne fac să râdem şi să dansăm”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

TikTok este destinaţia principală pentru conţinut video scurt pentru mobil. „Misiunea noastră este de a inspira creativitate şi de a aduce bucurie”.

TikTok are birouri în Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul şi Tokyo.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.