Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, începând de joi, se desfăşoară lucrări de reîntregire a reţelei primare în Sectorul 1 şi lucrări de remediere a unei avarii în Sectorul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit companiei, vor fi efectuate lucrări pe: 

• Conducta Dn 700 în zona Iancu de Hunedoara din Sectorul 1 pentru reîntregirea Magistralei Griviţa, aferentă CET Grozăveşti.  

”Oprirea este impusă de finalizarea lucrărilor şi de executarea probelor de presiune pentru noul tronson de aproximativ 1,2 km de conductă preizolată, montată de Compania Municipală Energetica Servicii. Vor fi afectate până sâmbătă, 12 noiembrie 2022, ora 23.00, un număr de 25 de blocuri din zonele Bulevardul Iancu de Hunedoara şi Calea Dorobanţi”, anunţă compania.  

• Conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu.  

”Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 150 de blocuri va fi sistată până luni, 14 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din strada Secuilor, Calea Şerban Vodă şi Şoseaua Olteniţei”, a mai transmis CMTEB. 

Compania precizează că dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.  

Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.