Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, a afirmat vineri că Guvernul pregăteşte „un pachet de măsuri” privind o amnistie fiscală atât pentru firmele de stat, cât şi pentru societăţile comerciale cu capital privat, el spunând că nu s-a discutat încă despre o amnistie fiscală şi în ceea ce priveşte debitorii către bugetul de stat care sunt persoane fizice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„A rămas că discutăm în Guvern în cursul lunii mai şi o să prezentăm în mod public un pachet de mai multe măsuri printre care se va afla şi această amnistie fiscală pentru companiile atât private, cât şi cele publice” a afirmat vineri ministrul Finnaţelor. 
 
Teodorovici a spus că o eventuală amnistie pentru persoanele fizice „este o altă discuţie” în privinţa căreia se va lua  o decizie la nivel de guvern.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.