Telekom Romania investeşte 100.000 de euro în accelerarea a 10 start-up-uri româneşti, în cadrul programului WeAccelerate, care încurajează digitalizarea antreprenoriatului românesc. Proiectul este derulat în parteneriat cu hub-ul WeLoveDigital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Telekom Romania investeşte 100.000 de euro în accelerarea a 10 start-up-uri româneşti, în cadrul programului WeAccelerate, un  nou proiect menit să încurajeze digitalizarea antreprenoriatului românesc. Proiectul se va derula în parteneriat cu hub-ul WeLoveDigital. Zece start-up-uri, selectate în urma unei analize de business minuţioase, vor primi finanţare şi beneficii constând în spaţiu de lucru, mentorat şi promovare gratuite, pe o perioadă de şase luni. Competiţia vizează start-up-uri din toate domeniile de business, care au depăsit stadiul de prototip şi au generat venituri de minim 1.000 lei. Un participant poate înscrie mai multe start-up-uri in competiţie, cu condiţia ca acestea să fie constituite în societăţi juridice distincte", anunţă compania, care sărbătoreşte astfel primii 100.000 de antreprenori „eliberaţi” cu portofoliul Freedom, care beneficiază, astfel, de libertate şi flexibilitate în utilizarea serviciilor de comunicaţii.

Cei 100.000 de euro vor fi direcţionaţi către cele 10 start-up-uri care vor ajunge în finala competiţiei. Astfel, fiecare start-up selectat va beneficia de investiţii în valoare de 10.000 de euro, alocaţi astfel: susţinere financiară în valoare de 6.000 de euro, şase luni de chirie subvenţionată în cadrul hub-ului WeLoveDigital aflat în Bucureşti, 60 de ore de mentorat şi consultanţă în domeniul promovării online, precum şi campanii de promovare în mediul online.

WeAccelerate este prima iniţiativă dintr-o serie de astfel de proiecte derulate de Telekom, menite să sărbătorească fiecare 100.000 de antreprenori eliberaţi cu portofoliul Freedom.

„Ne-am gândit la un mod inedit de a contribui la creşterea ecosistemului antreprenorial şi managerial, oferind în acelaşi timp suport financiar şi sprijin pentru acumularea de noi cunoştinţe de business. La finalul acestui proiect, ne dorim ca economia românească să integreze zece companii inovatoare, mai puternice şi mai pregatite, cu şanse reale de dezvoltare. Acesta este modul prin care Telekom Romania doreşte să le mulţumească tuturor clienţilor care au ales serviciile din portofoliul Freedom. De la lansarea acestora, sub umbrela #BUSINESSLIBER, am depăşit pragul de 100.000 de antreprenori „eliberaţi” cu portofoliul Freedom, care au ales, astfel, libertatea şi flexibilitatea în comunicare”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial Segment Business, Telekom Romania.

"Una dintre oportunităţile oferite prin acest program este accesul pe care antreprenorii îl vor avea la mentori cu o experienţă remarcabilă în business, printre care se numără: Radu Ionescu (COO Dentus Aegis Network), Marian Şeitan (Director General Grupul Mediapost Hit Mail), Peter Barta (Angel Investor), Marius Ghenea (Partener 3TS Capital), Orlando Nicoară (Fondator WeLoveDigital), Radu Apostolescu (Fondator eMag)", precizează Telekom România.

În plus, prin parteneriatul cu hub-ul WeLoveDigital, cele zece start-up-uri finaliste vor beneficia de un spaţiu neconvenţional de lucru în care antreprenorii vor putea interacţiona zilnic cu oameni care se confruntă cu provocări similare. Astfel, start-up-urile selectate vor avea un mediu de lucru în care să găsească suport şi reale oportunităţi de business.

Start-up-urile care doresc să beneficieze de avantajele oferite prin programul WeAccelerate se pot înscrie în competiţie în perioada: 23 mai – 30 septembrie 2018, completând formularul postat pe pagina web dedicată: www.weaccelerate.ro unde pot găsi informaţii complete legate de condiţii de eligibilitate, mecanism de selecţie, calendar şi noutăţi despre evoluţia proiectului.

Selecţia se va realiza în trei etape. În prima etapă, desfăşurată între 23 mai şi 30 septembrie 2018, participanţii trebuie să acceseze pagina campaniei şi să completeze integral formularul de înscriere în competiţie. Toate proiectele înscrise vor merge în a doua etapă- preselecţia, care va avea loc între 1–30 octombrie 2018. Proiectele vor fi analizate de un juriu format din mentorii implicaţi in program, iar la finalul acestei etape vor fi desemnate 25 de start-up-uri semi-finaliste. A treia etapă BU- selecţia finală, se va desfăşura între 1-10 noiembrie, interval în care fiecare dintre cei 25 de candidaţi îşi va susţine proiectul în faţa juriului. Cei 10 câstigători vor fi anunţaţi pe 10 noiembrie 2018 pe site-ul competiţiei, iar în cadrul unei gale care va avea loc tot în luna noiembrie 2018, vor fi invitaţi să îi prezinte proiectele şi obiectivele propuse în cele 6 luni de mentorat prin programul WeAccelerate. După desemnarea câştigătorilor urmează perioada de incubare care se va derula pe parcursul a şase luni, în intervalul 4 februarie – 2 august 2019.

Telekom Romania a introdus noile abonamente Freedom prin campania #BUSINESSLIBER, lansată în octombrie 2017, care au adus, în premieră pentru segmentul de business, internet nelimitat 4G, voce şi mesaje nelimitate, de la 5 euro pe lună. #BUSINESSLIBER a schimbat radical serviciile oferite antreprenorilor, prin eliminarea, în premieră pe piaţa serviciilor de comunicaţii din România, a perioadei minime contractuale şi a taxei de reziliere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.