Grupul de companii Telekom Romania a anunţat luni prelungirea cu un an a mandatului lui Miroslav Majoroš în poziţia de CEO, începând cu data de 1 ianuarie 2020, acesta fiind numit în poziţia de CEO al Telekom Romania la 1 ianuarie 2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Telekom Romania va continua procesul de transformare în beneficiul clienţilor, angajaţilor şi acţionarilor companiei”, a declarat Michael Tsamaz, preşedinte şi CEO, OTE Group şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Telekom Romania Communications.

Miroslav Majoroš a fost preşedinte/CEO al Slovak Telekom din 2003 şi membru al Consiliului de Administraţie. În 2005 a devenit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Slovak Telekom. A fost membru al Consiliului de Administraţie al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 până la 30 iunie 2010, a fost preşedinte al Consilului de Administraţie. Din 1 iulie 2010, a deţinut poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi CEO Slovak Telekom.

În perioada 1994 - 2002 a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în poziţia de director general, iar din 2000 până în 2002 a deţinut această poziţie atât pentru IBM Cehia, cât şi pentru IBM Slovacia. Majoroš a absolvit Facultatea de Electronică şi Informatică din cadrul Universităţii Slovace de Tehnologie din Bratislava.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi Cosmote România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.