Telekom Banking a anunţat joi lansarea serviciului de finanţare cu plata în rate a telefoanelor mobile achiziţionate de clienţi persoane fizice din magazinele Telekom Romania, la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În octombrie, grupul Telekom Romania a anunţat lansarea serviciului financiar digital Telekom Banking, dezvoltat împreună cu banca poloneză Alior Bank.

”Astfel, oricine este interesat de achiziţionarea unui telefon, împreună cu un abonament Telekom, prin oferta Telekom Banking, poate beneficia de 24 de rate egale fără dobândă şi comisioane (0%), dacă ratele sunt achitate în termenul de plată. Clienţii primesc pe loc aprobarea finanţării şi beneficiază gratuit de cont curent şi card de debit instant, oferit pe loc în magazinele Telekom Romania”, se arată în comunicat.

Lansarea serviciului de finanţare cu plata în rate a telefoanelor mobile este încă un pas pe care Telekom Banking îl face către procesul de digitalizare a pieţelor şi a consumatorilor, consideră directorul general al Telekom Romania, Miroslav Majoros.

“Vom continua, împreună cu Alior Bank, partenerul nostru în acest proiect financiar digital, să ne creştem business-ul pe piaţa din România. Este nevoie de astfel de produse şi servicii eficiente, care să ne uşureze munca şi viaţa. Cred că nevoile românilor sunt îndreptate tot în această direcţie şi vorbim astfel de o colaborare strânsă între business-uri şi consumatori. Pentru Telekom, serviciile bancare sunt o prioritate în acest an”, a declarat Miroslav Majoros.

Prin oferta Telekom Romania, clienţii îşi pot achiziţiona în 24 de rate egale, fără dobândă, orice telefon împreună cu un abonament începând de la 5 euro / lună, TVA inclus, care oferă minute naţionale nelimitate şi Internet nelimitat 4G. Preţul de 5 euro / lună pentru serviciile mobile este valabil pentru clienţii care deţin sau îşi activează cel puţin un serviciu fix Telekom.

Clienţii care nu deţin şi un serviciu fix Telekom pot beneficia de abonamentele de servicii mobile începând de la 7 euro / lună (TVA inclus). Ratele pot fi plătite în contul Telekom Banking, prin transfer de la o altă bancă sau direct în casieriile din magazinele Telekom Romania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.