TBI Bank a anunţat marţi că lansează în parteneriat cu TUI TravelCenter un produs online pentru finanţarea pachetelor de vacanţă, prin intermediul soluţiilor de plată integrate în platforma eCommerce a TBI Credit, parte a TBI Bank.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această metodă de plată are la bază un flux de finanţare online care permite identificarea clienţilor printr-un scurt apel video şi semnarea electronică a documentelor. Tot acest proces durează circa 10 minute. Clienţii pot alege să plătească pachetul de vacanţă în rate egale - între 6 şi 12 - şi cu o rată fixă a dobânzii de 18% pe an.

”Planificarea vacanţelor trebuie să fie simplă şi rapidă, fără a deveni o povară. Acelaşi lucru e valabil şi când vine vorba despre plata vacanţei. Noua soluţie de finanţare permite acest lucru: este o metodă prietenoasă de plată, care le permite clienţilor să se bucure de cumpărături fără să simtă presiune pe buget”, a declarat Kostas Tovil, Senior Vice President E-Commerce TBI Bank.

Noul produs de finanţare 100% digital este parte a strategiei TBI de dezvoltare a serviciilor oferite pe segmentul de finanţare turistică, după lansarea de anul trecut a primului produs din portofoliul băncii pe această zonă.

TBI Bank este o instituţie bancară parte a grupului 4Finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online şi pe dispozitive mobile, cu activităţi în România, Bulgaria, Germania şi Suedia. Cu o reţea de parteneri care numără peste 6.600 de puncte de vânzare, TBI Bank deserveşte peste 1,2 milioane de clienţi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.