Tatian Diaconu, International Development Leader al Ceetrus, care va participa, joi, 27 iunie, la evenimentul de business „Oraşul meu – Acasă şi la birou”, consideră că dezvoltarea imobiliară are nevoie de un suflu nou şi de o viziune care să se adreseze mai bine comunităţii şi să ofere coeziune la nivel de cartier, de oraş, de regiune şi să ducă la o dezvoltare urbană coerentă şi sustenabilă a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În inima misiunii noastre se află convingerea că dezvoltarea imobiliară are nevoie de un suflu nou şi de o viziune mai largă, dincolo de interesul individual. Urbanizarea inteligentă, în parteneriat cu administraţia locală, reprezintă  o ocazie de a crea spaţii mixte care merg dincolo de funcţiunea lor imediată şi dau sens comunităţii căreia se adresează, creează viaţă şi coeziune la nivel de cartier, de oraş, de regiune. Acţionând ca un actor urban, ne dorim să jucăm un rol de facilitator atât de necesar dezvoltării urbane coerente şi sustenabile a României”, apreciază Tatian Diaconu, International Development Leader, Ceetrus.

Diaconu va prezenta la evenimentul care se va desfăşura începând cu ora 09:00, la Hotel Radisson Blu, sala Atlas 2, proiectul imobiliar mixt Coresi din Braşov, o regenerare urbană realizată pe fosta platformă industrială Tractorul, care include un parc de retail, unităţi rezidenţiale, un complex de birouri, spaţii de recreere şi petrecere a timpului liber.

Tatian Diaconu îşi doreşte dezvoltarea de proiecte similare care să ducă la o dezvoltare urbană sustenabilă şi va vorbi despre modul în care acestea pot deveni realitate prin colaborarea cu autorităţile şi cu toţi cei implicaţi.

Pe lângă proiectele şi modele de dezvoltare imobiliară, la eveniment vor fi prezentate analize de piaţă, studii, care vor arăta principalele trenduri în dezvoltarea urbană şi vor fi dezbătute aşteptările cetăţenilor pentru spaţiile rezidenţiale şi cele ale oamenilor de afaceri pentru clădirile de birouri, precum şi ale micilor întreprinzători care preferă spaţiile de co-working.

La eveniment se va discuta şi subiectul colaborării dintre dezvoltatori imobilari, arhitecţi, companii de infrastructură, administraţie, logisticieni şi furnizori de utilităţi, care prin parteneriate pot contribui împreună la dezvoltarea zonelor metropolitane.

Ceetrus este partener al evenimentului de business „Oraşul meu – Acasă şi la birou”, organizat în data de 27 iunie 2019, la Bucureşti, de Agenţia de presă News.ro, Team Innovation Media şi Agenţia de PR şi comunicare Plurivox, care se va desfăşura începând cu ora 09:00, la Hotel Radisson Blu, sala Atlas 2.

Detalii şi înscrieri la: https://evenimente.news.ro/orasul-meu-acasa-si-la-birou-19025689

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.