Compania aeriană de stat Tarom a redirecţionat toate cursele de pe ruta Bucureşti-Bruxelles, din perioada 3-9 aprilie, către un alt aeroport din Belgia, cel din Ostende Bruges, în condiţiile în care aeroportul Bruxelles Zaventem rămâne închis, după atentatele teroriste de săptămâna trecută, a anunţat, vineri, compania aeriană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, Tarom a anulat cursele pe ruta Bucureşti-Bruxelles până sămbătă, 2 aprilie, inclusiv, şi a reprogramat pasagerii care aveau bilete la cursele anulate pe zborurile Bucureşti-Amsterdam.

"Zborurile Companiei Tarom cu destinaţia Bruxelles  vor fi redirecţionate, în perioada 3 aprilie - 9 aprilie 2016, către Aeroportul Ostende Bruges (situat la 110 km de Bruxelles). Compania Tarom oferă transport gratuit cu autocarul între Ostende şi gara centrală din Bruxelles.", se precizează în comunicatul Tarom, transmis vineri. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După atentatele de săptămâna trecută, Tarom a anulat sau redirecţionat  spre Amsterdam toate cursele prevăzute spre Bruxelles. Până la atentate, compania opera zilnic, în mod obişnuit, două curse dus-întors pe ruta Bucureşti-Bruxelles.  

Iniţial, autorităţile belgiene intenţionau să redeschidă parţial aeroportul din Bruxelles - Zaventem la finalul acestei săptămâni. 

Potrivit presei belgiene, aeroportul Zaventem este pregătit din punct de vedere tehnic pentru redeschidere, după ce au fost amenajate zone temporare pentru check-in. 

Însă sindicatele Poliţiei Aeroportuare au blocat joi seară redeschiderea parţială a aeroportului, pentru că autorităţile nu au acceptat controlul sistematic al tuturor celor care intră în clădirile aeroportului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.