Guvernul a aprobat, joi, alocarea temporară a sumei de 500 de milioane de lei, în echivalent euro, pentru a asigura necesarul de finanţare pentru luna iunie a programelor operaţionale finanţate din fonduri structurale, a anunţat purtătorul de cuvânt al Excutivului, Dan Suciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este vorba de cei 300 de milioane de lei pentru programul operaţional sectorial de creştere a competitivităţii economice şi 200 de milioane pentru programul operaţional sectorial de dezvoltare al resurselor umane. Este vorba de o alocare temporară. În momentul în care vor veni aceste sume returnate de la Comisia Europeană, înspre toamnă, banii vor fi returnaţi ministerului de Finanţe”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

El a precizat că aceşti bani sunt alocaţi din fonduri de privatizare.

Suma de 500 de milioane de lei va fi repartizată astfel: 300 milioane de lei pentru Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice şi 200 milioane de lei pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane;

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.