Guvernul a adoptat, în şedinţa de vineri, o Ordonanţă care vizează activitatea sistemului informatic IMM RECOVER, realizat de STS în contextul pandemiei de coronavirus, şi care va găzdui activitatea privind proiectele cu fondurile externe nerambursabile. Vechea platformă, realizată în 2014, nu mai face faţă volumului mare de informaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va gestiona şi va extinde sistemul informatic IMM RECOVER, platformă care va găzdui activitatea privind proiectele cu fondurile externe nerambursabile.  Măsura a fost luată întrucât aplicaţia MySMIS 2014, care asigură în prezent gestionarea proiectelor cu fondurilor europene nu mai poate susţine un volum ridicat de cereri”, a transmis, vineri, Guvernul.  

Potrivit sursei citate, platforma IMM-RECOVER a fost implementată în contextul pandemiei de Covid 19 şi deţine infrastructura necesară preluării şi gestionării unui număr ridicat de cereri.  

”Totodată, în contextul dezvoltării acestei platforme, STS va putea beneficia de finanţare din fonduri externe nerambursabile pentru dezvoltarea, mentenanţa şi securitatea cibernetică a sistemului”, a mai precizat Executivul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.