Platforma de streaming muzical Spotify Technology a creat nou hub unde utilizatorii pot asculta coloane sonore, cântece şi podcasturi legate de showurile Netflix, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix Hub, aşa cum numesc companiile noua funcţie, va conţine liste de redare din seriale de succes precum ”Money Heist” şi ”Bridgerton”, precum şi coloana sonoră oficială a unor producţii precum ”Squid Game”.

Acesta poate fi accesat de utilizator atât gratuit, cât şi prin intermediul serviciului premium.

Hub-ul va conţine, de asemenea, podcasturi legate de Netflix, inclusiv ”Okay”, ”Netflix Is A Daily Joke” şi ”The Crown: The Official Podcast”, a anunţat compania suedeză într-o postare pe blog.

Spotify, care a înregistrat o creştere a numărului de abonaţi premium în trimestrul al treilea, a beneficiat de pandemie pentru că oamenii au apelat la platforma sa muzicală pentru a se distra.

Dar, odată cu creşterea concurenţei din partea Apple Music şi Amazon Music, Spotify caută să introducă noi funcţii pentru a atrage mai mulţi abonaţi. Â

La începutul anului 2019, Spotify a colaborat şi cu Disney  pentru a crea Disney Hub.

Spotify a spus că la acest hub vor avea acces abonaţii din Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Regatul Unit, Irlanda şi India.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.