Spotify a lansat o ofertă disponibilă doar pentru cei care nu au avut cont Premium până acum, dar care se aplică tuturor tipurilor de abonament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele 3 luni vor fi gratuite pentru cei care nu au mai avut până acum un abonament Premium activ. Oferta este valabilă până la 30 iunie şi se aplică tuturor tipurilor de abonament: Individual, Family şi Student.

Spotify are o ofertă şi pentru cei care şi-au întrerupt abonamentul Premium: 3 luni la preţul unei singure luni, ceea ce în România înseamnă 5 euro pentru primele 3 luni.

Ambele oferte sunt disponibile pe spotify.com/premium.

Recent, Spotify a lansat abonamentul Premium Family în România. Acesta costă 8 euro pe lună, acomodează până la 6 persoane care locuiesc la aceeaşi adresă şi include funcţii de control parental.

La ora actuală, în România, Spotify este cel mai scump serviciu de streaming pentru muzică dintre cele mari. Un abonament Spotify Individual costă 5 euro (24 lei), iar unul Family costă 8 euro (38 lei).

YouTube Music costă 22/33 lei pe lună, iar Apple Music costă 20/30 lei pe lună, fiind, poate surprinzător, cel mai ieftin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.