Sorin Grindeanu a anunţat că PSD a depus la biroul permanent solicitarea pentru înfiinţarea Comisiei de anchetă privind creşterea preţurilor la energie şi a făcut apel la preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului, Ludovic Orban şi Anca Dragu, să convoace cât mai repede şedinţa Birourilor permanente reunite pentru a aproba înfiinţarea acestei comisii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă anunţ că am finalizat solicitarea de constituire a Comisiei de anchetă privind creşterea preţurilor la energie, solicitare care va fi depusă la primul birou permanent reunit. Vom chema la audieri atât pe ministrul Energiei, cât şi Consiliul Concurenţei, ANRE şi Protecţia Consumatorului. Românii trebuie să afle  de ce au ajuns să plătească un preţ de energie mai mare decât Germania, Franţa sau Polonia. Românii astăzi plătesc 111,46 de euro pe megawatt, în timp ce în Polonia se plătesc 91,73 euro, în Austria 109,7 euro, Franţa 108 sau Germania 110 euro. Vreau să vă anunţ că aceste preţuri sunt de ieri, sunt la zi. Aş face un apel la domnul Orban şi la doamna Dragu să convoace Birourile permanente reunite şi să trecem această propunere cât mai rapid”, a afirmat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul PSD.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.