Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuţat, miercuri, că a fost desemnat câştigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat construcţiei drumului de mare viteză Craiova- Drobeta Turnu Severin- Lugoj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost desemnat câştigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat construcţiei drumului de mare viteză Craiova- Drobeta Turnu Severin- Lugoj. Prin construcţia acestui drum va fi redus considerabil timpul de călătorie între localităţile Craiova şi Lugoj”, a transmis, miercuri, ministrul Transporturilor.  

Acesta precizează că, în plus, va fi asigurată o conexiune mai eficientă cu viitoarele drumuri expres Craiova – Piteşti şi Craiova- Târgu Jiu. 

Ministrul a precizat că asocierea Egis Romania SA – Search Corporation S.R.L.– Italrom Inginerie Internaţională SRL – Geostud S.R.L. – ECO Geodrum S.R.L. – Egis International SAS a fost desemnată câştigătoarea acestui contract de peste 92,7 milioane de lei fără TVA. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.