Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a discutat, miercuri, cu Margrethe Vestager, comisarul european pentru Concurenţă, despre soluţionarea situaţiei companiilor CFR Marfă şi Tarom. Social-democratul a adăugat că vor fi transmise variantele avute în vedere pentru CFR Marfă. El a adăugat că deja este pus în aplicare un plan de eficientizare pentru compania Tarom.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am discutat astăzi cu doamna Margrethe Vestager, comisar european pentru Concurenţă, despre soluţionarea situaţiei companiilor CFR Marfă şi Tarom.
Am stabilit ca, până săptămâna viitoare, să transmitem Comisiei Europene variantele pe care le avem în vedere pentru CFR Marfă. În cadrul videoconferinţei am subliniat contribuţia CFR Marfă pentru asigurarea transporturilor spre şi dinspre Ucraina, de la începutul conflictului. În privinţa Tarom am precizat că este aplicat deja un plan de eficientizare”, a scris Sorin Grindeanu, miercuri pe Facebook.
 
El a mai spus că prin sprijinul Comisiei Europene vor fi găsite soluţiile optime pentru CFR Margă şi Tarom.
 
„Cu sprijinul Comisiei Europene, sunt convins că vom găsi soluţii optime atât pentru CFR Marfă, cât şi pentru Tarom. La începutul lunii iunie voi avea, la Bruxelles, o întrevedere şi noi discuţii aplicate cu doamna comisar Margrethe Vestager”, a completat Grindeanu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.