Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că 12 oferte au fost depuse pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău (95,9 km). El a mai spus că valoare totală a proiectului este estimată de 8,24 miliarde de lei, fără TVA, şi investiţia este finanţată prin PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„12 oferte au fost depuse pentru cele 3 loturi ale Autostrăzii Focşani-Bacău (95,9 km)! Pentru lotul 1 (Focşani-Domneşti Târg)- în lungime de 35,6 km şi cu o valoare estimată de 2,98 miliarde de lei (fără TVA)- au depus oferte 4 Asocieri de constructori din România şi Turcia. Pentru Lotul 2 (Domneşti Târg-Răcăciuni)- cu o lungime de 38,78 km şi o valoare estimată de 3,14 miliarde de lei (fără TVA)- au depus oferte 4 Asocieri de constructori din România şi Turcia. Pentru Lotul 3 ( Răcăciuni- Bacău)- cu o lungime de 21,52 km şi o valoare estimată de 2,11 miliarde de lei (fără TVA)- s-au primit oferte de la 4 Asocieri de constructori tot din România şi Turcia”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
 
El a mai spus că pentru fiecare lot perioada de execuţie a lucrărilor este de 30 de luni.
 
„Toată Autostrada Focşani-Bacău va avea o lungime de 95,9 km şi are o valoare totală estimată de 8,24 miliarde de lei (fără TVA). Investiţia este finanţată prin PNRR”. a conchis Grindeanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.